terug
Annet Kroon


Hallo, mijn naam is Annet Kroon


Ik ben 51 jaar en woon in Veenhuizen. Ik ben sinds 1984 getrouwd met Marco en hebben samen een melkveehouderijbedrijf. Wij hebben 3 kinderen, 2 jongens en 1 meisje.

Sinds 1 januari 2011 werk ik als invalkracht als cb assistente, een ontzettend leuke baan waar ik veel plezier aan beleef

Mijn hobby┬┤s zijn behalve toneelspelen: lezen, puzzelen, tuinieren. Ook gym en zwem ik 1x per week.

Vanaf 1992 ben ik lid van toneelvereniging Togido. Mijn allereerste stuk wat ik speelde was: wie niet sterk is. Hierin speelde ik een bazige tante, een rol die mij wel goed lag. Ondanks de zenuwen vond ik het prachtig om te doen.Die zenuwen voor een uitvoering zijn er nog steeds wel, alleen niet meer zo erg als in het begin.

In 1995 ben ik in het bestuur gekomen als penningmeester, een functie heb ik tot 2013 vervuld.


In al die jaren heb ik al met veel mensen in het bestuur gezeten. Gezellige tijden maak je met elkaar mee.

Ook de repetities verlopen meestal gezellig. Er wordt hard gewerkt maar er is ook tijd voor een lolletje. In de 21 jaar dat ik nu toneelspeel zijn er verschillende regisseurs geweest. Ard boos en Leo Harlaar zijn beide gestopt bij ons en nu regisseert Jos de Jong uit Heerhugowaard .

Samen met Jos en Marian vorm ik de leescommissie en gaan we stukken lezen voor onze club. Daarna nemen we een beslissing wat het gaat worden.

Ik hoop nog vele jaren bij Togido te kunnen spelen


Annet Kroon